Her købte jeg mine nye rattan havemøbler

møbler i haven

Som overskriften antyder, så har jeg fået nogle nye rattan havemøbler, som jeg købte hos Havemøbelshoppen. Du tænker sikkert allerede hvorfor har jeg dog gjort det, når sommeren er ovre. Svaret er dog ret simpelt – de gode tilbud på havemøbler falder altid efter sæsonen er slut.

Jeg var så heldig at finde et helt eminent havemøbelsæt i det flotteste sorte nonwood rattan til en super skarp pris. Havemøbelsættet kostede blot 1.799 kr., og var sat ned fra 3.999 kr., hvilket jo er en ganske fin besparelse.

Rattan havemøbelsættet inkluderede 4 flotte stabelstole, som passer til det fine bord i størrelsen 90×150 cm. Du kan se de nye rattan havemøbler herunder:

rattan havemøbelsæt

Derfor valgte jeg polyrattan møbler til haven

Materialet polyrattan er særdeles populært til havemøbler, og det er med god grund. Rattan er nemlig et utroligt slidstærkt materiale, som kræver stort set ingen vedligeholdelse. De klassiske teaktræshavemøbler kræver derimod olie 2-3 gange om året, så der er en kæmpe fordel i at vælge rattan. Selvom det ikke er rigtigt træ, så kan rattan havemøbler være særdeles flot og passende til næsten alle haveindretninger.

Har du et sommerhus, er du der højst sandsynligt kun om sommeren, hvorfor det ville blive et problem at vedligeholde med olie. Derudover så er rattan også UV-bestandigt, og kan beskytte møblerne mod solens stråler om sommeren. Du får derfor havemøbler, som holder i mange år i modsætning til klassiske ubehandlede træsorter.

Det skal jeg købe inden næste sommer

Jeg har allerede brugt pengene fra lønningsdagen, og selvom jeg gerne ville have flere møbler allerede, så er jeg nødt til at vente lidt. Jeg er dog sikker på, at tilbuddene ikke løber nogle vegne, da lavsæsonen er lang. Vi har både Black Friday, juleræset og ikke mindst januarudsalget til gode.

Jeg kunne godt tænke mig nogle loungemøbler eller en havesofa til et hyggehjørne på terrassen. Når man har inviteret venner på besøg, så kan det godt være træls at skulle sidde formelt ved et spisebord hele aftenen. Derfor ville det være perfekt at kunne invitere dem over i nogle loungemøbler, så snart maden har lagt sig. Her vil vi kunne nyde nogle kolde drinks, mens vi sidder behageligt.

Vi har lige købt et udendørskøleskab, så vi kan have diverse drikkevare stående afkølet på terrassen. Det er altid godt med kolde drikkevare ved hånden især i sommerens hede.

Om det bliver på Havemøbelshoppen jeg kigger næste gang ved jeg ikke – det afhænger lidt af hvad de har i sortiment, og hvilket prisleje deres møbler ligger på til den tid. Mangler du selv et havebord, havestole eller måske et havemøbelsæt, så kan jeg lige nu anbefale at kigge forbi deres webshop eller fysiske butik i Osted. Du vil helt sikkert kunne gøre et kup ligesom mig.